Delice Gourmand

Search
Close this search box.

Найефективніші альтернативи PornHub

Найефективніші альтернативи PornHub

Згідно з китайським передбаченням (чи прокляттям?), ми живемо в інтригуючі часи, щоб претендувати на найменше. Крім усіх цих божевільних реакцій, цього року людям було потрібно, особливо коли це стосується людей’ сексуальні практики цього року. Якщо ви одягнете’ Не повірте мені, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я здійснив за останні пару місяців. І все ж одна річ, якої я не знаю’ Не вірю, що навіть я бачив, що наближається – принаймні в повному обсязі – – це була суттєва чистка, яка вразила PornHub кілька років тому, і сайт більше ніколи не був таким самим.

Це довідкова інформація про легендарну подію

Для тих, хто не в курсі, PornHub насправді постійно викликав принаймні трохи сумнівів, незважаючи на те, що він є найкращим місцем для насолоди для дорослих. Якщо бути правдою, то більшість людей у ​​світі хижать’ Верхня ділянка трубки або міститься, або принаймні значною мірою завищена.

Тим не менше, після місяців тиску на MindGeek все дійшло до кращого (без каламбуру)’ флагманський веб-сайт. По-перше, петиція про видалення k * ddie порно з сайту отримала понад 425 000 підписів після того, як фактично з’явилася колекція скарг про те, що на веб-сайті дійсно з’явилася нечисть, зокрема m * nors.Приєднайся до нас бесплатная порнография веб-сайт

(Відверто кажучи, я не розумію, наскільки все це правда, тому що я не намагаюся знайти цю хвору

лайно. ) Разом з усім цим, люди насправді нарікали, що існують завантаження, які також повинні містити сексуальні дії без згоди. Ця онлайн-репутація призвела до того, що останнім часом сайт став глузуванням преси, яка має перевагу, що призвело до того, що компанії, що займаються платіжними картками, захищають клієнтів від оплати преміальних матеріалів на PornHub.

Звичайно, інші великі проблеми, з якими стикаються PornHub та всі інші канали, — це проблема кіберпіратства та копіювання. І ось, з усіма цими проблемами, у понеділок, 14 грудня 2020 року, PornHub завантажив, що вони займаються “ одна з найдетальніших гарантій у фоновому режимі створеної користувачами платформи.”

Зокрема, порнографічний гігант мав і буде дотримуватися політики:

• захист від неперевірених облікових записів від додавання нового веб-вмісту будь-якого типу

• Користувачі, які завантажують файли, повинні підтвердити їх фотографією зі знімком обличчя та іменем користувача

• усунення альтернативи завантаження більшості відео в системі

• видалення будь-якого вмісту, який не був створений підтвердженими особами PornHub

Цей останній фактор був у методі, мабуть, найважливішим, враховуючи, що загальна різноманітність відео зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я вважаю, що було багато дубльованих відеокліпів, але Божественний Христос, це багато.) Забавно, але співробітники PornHub критикували TikTok, Facebook та інші популярні соціальні мережі за те, що вони не мають однакових запобіжних заходів, які вони тепер мають.

Нехай’ подивіться, що все відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на таку суттєву зміну в плані, я можу стверджувати, що я’ m свого роду – занепокоєний– не через те, що r * pist і різні інші погані лохи мають своє лайно. Натомість це для мене виглядає як спроба уникнути регулятивного втручання, яке може бути невдалим.

Навіть якщо це й так, я б уявив, що абсолютно невинні люди фактично зазнали розкрадання вмісту та закриття каналів після кожного цього.

Якщо залишити осторонь мій цинізм, варто сказати, що є фактор, який потрібно відкинути – або я повинен стверджувати – є п’ятнадцять факторів, щоб це зробити.

Нижче’ це те, що вам потрібно шукати замість PornHub

Хто що розуміє’ станеться з PornHub, але якщо відбудуться ще радикальні зміни або веб-сайт миттєво закриється, я’ ми вас охопили. Ось контрольний список із десяти спокусливих відеосайтів, наповнених абсолютно безкоштовним порно, які можуть слугувати альтернативою PornHub без певного порядку. Цінуйте, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей сайт блогу не’ Не розміщуйте труби в будь-якому певному порядку, але це може бути найкращий веб-сайт з трубками, крім PornHub. Знову ж таки, незважаючи на те, що може чи не станеться з (колишнім?) королем порнографії, XVideos може незабаром стати лідером порнографічних відео.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей веб-сайт абсолютно прийнятний. Як і на всіх інших порносайтах, перерахованих прямо тут, на цьому є купа безкоштовного бруду, а там’ Не бракує чудових завантажень для перегляду. І з фактично десятьма мільйонами завантажень ви можете більше ніколи не відвідати жодного порноканал.

Відважність, занепокоєно подумайте, ви можете ніколи не відвідати будь-який інший веб-сайт із цією проблемою.

Навіть якщо вам набридли записані відео –– якщо це’ якось можливо – потрібен час, щоб переключитися на шоу веб-камери XVideos. У будь-який час ви побачите сотні, якщо не тисячі привабливих дизайнів, готових візуально вразити вас –– принаймні доки ви’ я отримав жетони.

xHamster

Тепер ви одягаєте’ Вам не доведеться платити за витрати на порно, однак, коли мова йде про цей веб-сайт, ви можете взяти до уваги, що ви можете заплатити трохи грошей за ці виняткові фільми. Вибір чудовий, а якість неймовірно приголомшлива, оскільки гарантовано, що це повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді, існує понад 116 000 відеокліпів, а також 7500 абсолютно нових доповнень, які додаються щомісяця. Як учасник преміум-класу ви отримуєте необмежену кількість завантажень, і ви’ матиму доступ до найгарячіших творів порнозірок тієї епохи. Якщо ви’ якщо вас хвилює вартість, ’носіть, не хвилюйтеся. Платний доступ за тридцять днів коштуватиме вам 6,99 доларів США, що на місяць набагато менше, якщо ви зареєструєтесь на 3 місяці’ s членство. Рік коштуватиме 4,99 дол. США щомісяця, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одночасно. Мабуть, найкраща угода — отримати довічну підписку, яка, безперечно, коштуватиме вам величезних 299,99 доларів США! Це може здатися високим, але коли ви думаєте про це, ви’ по суті отримувати нескінченну кількість порно на все життя, і це’ s без реклами. Наразі ви не збираєтеся’ я не хочу платити всі ці гроші. Ви все ще можете отримати доступ до вражаючої кількості порнографії та деяких інших спокусливих нагород. Крім секс-програм у реальному часі, ви можете побачити безліч маркетингових мереж порнозірок і дивовижний вибір зображень.

Що’ і багато іншого, на вкладці «Знайомства» є цікава функція, за якою можна шукати інших користувачів за віком, територією, статтю та положенням. Також набагато краще, використовуючи інноваційні пристрої пошуку, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, статурою та фетишами серед інших вимог пошуку.

Очевидно, що концепція полягає в тому, щоб зателефонувати особам, яких ви хотіли б побачити, але, як ви могли очікувати, цей інструмент набагато краще підходить для неформального спілкування в чаті, відвертого обміну фотографіями та планування різноманітних інших розпусних онлайн-завдань. Однак, як і в багатьох точках Інтернету, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що це трубка не’ не отримай достатнього визнання від дрочників у мережі. Насправді існує незліченна кількість завантажень, які’ це просто посилання на відео. Окрім кінофільмів, тут можна побачити різноманітні сексуальні фотографії та приголомшливі GIF-файли.

Звісно, ​​я визнаю, що я трохи помилився, коли шукав одну з найулюбленіших класифікацій. Технічно кажучи, одним із найпопулярніших видів порно є некатегоризоване. Відчуття, яке є досить приголомшливим, враховуючи, що ви бачите велику різноманітність на цих веб-сторінках.

Проте я вважав, що це досить широко, тому я вирішив “ формально опишіть іншу популярну групу, яка є аматорською. Маючи понад мільйон завантажень, очевидно, немає обмежень для різноманітності ‘& lsquo; реальні люди, до яких ви звертаєтесь, бачите, як вони цінують себе, опустилися й забруднилися.

(До речі, аматорські фільми становлять майже половину завантажень на цьому веб-сайті!)

І щоб ви зрозуміли, також існують обидва типи аматорської еротики. Таким чином, я’ m маю на увазі професіоналів, які не займаються порнографією, яких ви’ (на щастя) ніколи раніше не бачив, окрім порнографії в стилі гонзо прослуховування, яка має певне відчуття грубості.

А я’ я не просто маю на увазі весь трах без сідла.

Просто зауважте: усі веб-посилання є практичними та не містять спаму, окрім кнопки Pornography Games –– це’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, висока якість є скрізь, але це’ частково в результаті поєднання аматорського та професійного порно, яке ви’ знайдете на цьому веб-сайті. Незважаючи на те, що всі ці канали для дорослих відкриті для створення нових масових фільмів, цей набір є підходящою порносистемою для будь-яких дивакуватих збоченців.

Вони’ ми отримали категорії, щоб задовольнити будь-який смак і більше, ніж просто звичайні, такі як ректальні дії, транссексуальний секс, дивне поєднання та порнографічні відеоролики з натуральної шкіри. Якщо ви перевірите параметри пошуку, ви’ я побачу, що є ціла область того, що ‘описано як & lsquo; важке порно

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр точно надасть вам будь-який тип парної, незвичайної та надзвичайно екстремальної порнографії. Очевидно, нічого з цього –– як я розумію –– не варте очищення PornHub, однак деякі відеокліпи нижче можуть бути грубими для деяких людей.

Якщо ви хочете, щоб вашу кумедну кістку лоскотали раніше, після або під час’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порносайт здається мені унікальним тим, що він має ‘& lsquo; смішний, різне фільтруючий пристрій. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, однак деякі з них створені як нутрощі та божевільні водночас.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний кульмінаційний момент – але він того вартий!

Рухаємо далі. Ще один чудовий аспект цього каналу — це величезні сторінки взаємодії з сусідами. Існують теми онлайн-форумів, за якими учасники спілкуються та обмінюються інформацією та зображеннями. Motherless також має онлайн-чат і навіть повну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Існує все більше сусідів, з якими можна взаємодіяти. Вони’ у мене є нові аматорські порнозірки, які щоразу підписуються, а ви’ відкриє для себе дивовижний і кумедний фап-продукт.

Переформулювати Motherless’ гасло: продовжуй і дивись, мама не’ t перегляд

. SpankBang Будь то’ Оскільки знято майстерно чи початківцями, висока якість більшості цих безкоштовних порно відео часто має тенденцію бути першокласним.

Я не’ У мене немає точної інформації, але ця трубка виглядає для мене так, як це було одним із найбільш кінофільмів, розміщених на веб-сайті. Перегляньте його, і ви скажете мені –– Я думаю, ви можете погодитися зі мною.

І якщо вас бентежить така кількість звернень під час відкриття веб-сторінки, не’ t піт це. На цьому сайті є безліч варіантів пошуку та фільтрів усіх видів. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що нещодавно додано, що’ користується популярністю, і незабаром з’являться завантаження.

Я ношу’ я не знаю про вас, але я рідко бачу цей останній варіант’ один я бачу на інших безкоштовних

порнографічні сайти. Продовжуючи, ви можете фільтрувати результати відео обов’язково найвищої якості, тривалості відеокліпу, або ви можете просто скористатися пошуковою системою в Інтернеті. Якщо пряма порнографія – це не’ Крім того, ви можете перемикатися між геями та транссексуалами.

Я маю додатково обговорити SpankBang’ Телевізійний атрибут. Учасники цього веб-сайту можуть не тільки запустити власні канали, але й додатково запустити власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює те, що ви хочете бачити. Все, що вам потрібно зробити, це перейти до веб-посилання на телевізор, ввести категорію, тег, ключове слово чи порнографічну зірку та перейти звідти.

Надайте вигляд, і ви, можливо, захочете зробити це своїм електронним банком готівки.

YouPorn

Коли справа доходить до дизайну, цей безкоштовний порнографічний сайт виглядає акуратно, а матеріал зовсім не такий –- це’ вологий і брудний.

Якщо ви насправді ніколи не відкривали цей сайт, який зберігає мішанину, ви’ на вас чекає грандіозна винагорода. Є терабайти чуттєвих фотографій і, можливо, петабайти порно відео. Вони чудово впорядковані в безліч категорій, які повинні привернути майже будь-яке почуття чуттєвої естетики.

Хоча є артисти-любителі, YouPorn, здається, має набагато більше спеціалізованої еротики, багато для того, щоб у них була ціла вкладка для порнозірок у меню. Поруч із ним є зона еротики, яка містить хвилю збудливих історій, які обов’язково зроблять ваші враження від цього порноканал ще кращими.

Більше того, ви також отримуєте доступ до 2 каналів камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу сказати, що аматорські моделі все одно варті перегляду.

YouJizz

Ця порно платформа не’ t мають надмірну кількість у вигляді додаткової метушні, що чудово підходить для тих, хто хоче сісти та вийти. Ви надягаєте’ не потрібен обліковий запис, щоб користуватися цим веб-сайтом’ набір пристроїв для перегляду сексу.

Кожен із найкращих фільтрів одним клацанням миші, як-от упорядкування результатів за тим, що’ нове, популярне останнім часом, історично та в тренді. Крім того, за допомогою 2 кранів ви можете отримати випадкову колекцію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно знаєте, що шукаєте, ця система має легендарний список тегів, який потрібно відвідати.

Жінки-оператори на YouJizz Live чудові, схожі на первинну трубку. До речі, якщо вам подобаються золотоволосі, загляньте на сайт веб-камери YouJizz. У них є всі види сексуальних братів і сестер, але я насправді помітив, що ти’ знайдете багато жінок з медовим волоссям.

Як би вам не хотілося клацати й крутитися, одягайте’ ще не зламай цей горіх. Ми’ перебуваєте лише на півдорозі, і є більше трубок, про які можна дізнатися та отримати задоволення.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top